Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α' ΤΑΞΗΣ

 

  

Αγαπητοί Γονείς , σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

Οι εγγραφές στην Πρώτη (Α΄) τάξη για το σχολικό έτος 2023 2024 θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 μέχρι και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Στην Πρώτη (Α΄) τάξη εγγράφονται οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017 .

Ημέρες& Ώρες Εγγραφών: Καθημερινά από 09:00 μέχρι 13:00.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Το Βιβλιάριο Υγείας του μαθητή/της μαθήτριας (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.


2. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας  του /της μαθητή/τριας ( λογαριασμός ΔΕΗ , ΟΤΕ με όνομα παρόχου το ονοματεπώνυμο γονέα-κηδεμόνα του /της μαθητή/τριας, έντυπο Ε1 ή ενοικιαστήριο ).


3. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου η οποία εκδίδεται από το νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί και θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο δημοτικό.


4. Αίτηση Γονέα- Κηδεμόνα για την εγγραφή.


5. Υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του δεύτερου γονέα για την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο από το gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.


 

6. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) θα σας δοθεί από το Σχολείο και θα μας το προσκομίσετε συμπληρωμένο τον Σεπτέμβριο.


Το Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας που απαιτείται για την εγγραφή, θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το σχολείο μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.


Οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης - μεταφρασμένη- καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου, θα συμπληρώσουν και θα υπογράψουν σχετική αίτηση-δήλωση στο σχολείο. Δεν απαιτούνται δικαιολογητικά.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο:  28220 - 31289.